El proper 17 de juny a les 12.00 hores, inaugurem una mostra temporal amb vestits d’espectacle del Mag Lari i altres objectes relacionats. Des de pràcticament els seus inicis, Josep Maria Lari és un mag que ha renovat els escenaris. Va saber sortir del negre clàssic que sempre caracteritzava els mags, dedicant a cada una de les seves representacions una especial atenció a la indumentària.

Cada un dels seus shows ens submergeix en un món màgic i irreal, de sofisticada elegància que es transmet especialment en la indumentària. Des de l’inici, quan en Lari pensa en un nou espectacle, ja en visualitza la indumentària que duran ell i el seu equip. El dissenyador del vestuari en fa els esbossos i escull les mostres de teixit. La part de producció és complexa, ja que sempre hi ha un gran nombre de peces a realitzar tant per a ell com per a tots els seus col·laboradors.

A més, el Mag Lari es canvia molt sovint de vestit, de vegades a un ritme frenètic, i és per això que cada peça s’ha d’adaptar a la necessitat de canvis ràpids a base de ©Velcro, imants, postissos, etc. Utilitza teixits còmodes però també resistents i flexibles, adquirits en comerços especialitzats del país i també forans, però els dissenys i els brodats i resta d’aplicacions es realitzen en tallers de Barcelona, a excepció d’una casaca brodada amb fils metàl·lics, feta a Pakistan. En la majoria dels seus vestits hi aporta gran decoració brodada, amb pedreria, tatxes d’acer, entre d’altres.

Us convidem a la presentació de la mostra que realitzarà el mateix Mag Lari. L’exposició restarà oberta a la sala del 2n pis del CDMT fins al desembre i hi podeu accedir lliurement. Per a més informació sobre les activitats associades consulteu la nostra agenda o bé contacteu amb auladidactica@cdmt.cat/ 93 731 52 02.