Durant el mes d’abril el CDMT acull la 16a Mostra de l’ensenyament que cada any organitza el Servei de Joventut de l’Ajuntament de Terrassa (Baumann Oficina Jove).

El servei s’adreça especialment a alumnes de 4t d’ESO que han d’iniciar, en breu, estudis post obligatoris de Cicle formatius o Batxillerats tot i que també estan inscrits altres grups d’estudiants, per exemple d’adults.

Durant les sessions, d’una hora de durada, diversos tècnics municipals informen, assessoren, orienten i recolzen al joves primer en grup i després de forma personalitzada segons els interessos i aptituds de cadascú.

També s’expliquen els recursos digitals, els llocs web on els estudiants poden cercar autònomament tota la informació que els interessa més concretament. Amb aquest objectiu s’han habilitat un bon nombre d’ordinadors amb WI FI a les aules del CDMT.

El servei és obert per als grups concertats de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30h i les tardes de dilluns a dimecres de 15.45 a 19h. De forma individual s’hi pot assistir els dimarts a la tarda, sense cita prèvia. La Mostra restarà activa a la seu del CDMT (Salmerón, 25) fins el 28 d’abril.