Mentre els cursos d’indumentària modernista van avançant i les alumnes treballen en els seus conjunts, us informem de les activitats obertes que tindran lloc properament tot preparant la gran cita anual amb el Modernisme:

Xerrada teatralitzada i visita al fons modernista. Viure en directe com es vestia una senyora de l’època, peça a peça i contemplar vestits originals conservats al Museu (diumenge, 24 de març).

Taller Crea un barret d’inspiració modernista. Aprendre a dissenyar i confeccionar un barret tipus canotier, pamela o lligadura de cap, seguint l'estilisme de l’època (dissabte, 27 d’abril).

Càsting per a la desfilada modernista 2019. Imprescindible passar aquest càsting per participar a la desfilada d’aquest any (dissabte, 27 d’abril).

Nova exposició “Vestits de pel·lícula”. Descobrir els vincles que s’estableixen entre les fantàstiques peces originals i els vestits dissenyats avui, seguint l’estètica modernista, per al cinema o per a lluir a fires i festes (diumenge, 28 d’abril).

A continuació, us expliquem les activitats programades pel cap de setmana de la Fira (11 i 12 de maig) que aquest any té com a fil conductor el món del cinema.

A la seu del museu us oferirem portes obertes i visites comentades a la nova exposició “Vestits de pel·lícula” i al taller de restauració on veureu com es tracten algunes peces d’aquesta i d’altres èpoques (diumenge, 12 de maig).

A la Masia Freixa, ens trobarem amb motiu de la gran passejada modernista. Una ocasió per venir amb la família i escenificar un dia festiu a la Terrassa de fa més de 100 anys. Atenció!: la passejada comença aquest any a la Masia Freixa i acaba a la Plaça dels Museus (diumenge, 12 de maig).

A la Plaça dels Museus podreu gaudir de la desfilada modernista, edició 2019. Una espectacular exhibició d'elegants conjunts d’indumentària confeccionats per les pròpies models amb esforç i rigor històric (diumenge, 12 de maig).

I a la parada del Raval, tindreu el taller familiar infantil. Aquest any, cada nen o nena prodrà elaborar un taumatrop, una joguina divertida basada en un efecte visual relacionat amb els inicis del cinema (dissabte 11 i diumenge 12 de maig).

Trobareu més informació dels horaris i altres detalls de les activitats a la nostra agenda o bé al programa que edita l'Ajuntament de Terrassa.