No podem faltar a la cita, perquè de joies en tenim moltes. Aquest any ens centrarem en una parella de maniquins xinesos procedents de la col·lecció Tolosa que formen part de l’exposició “Retalls d’ahir i d’avui”.

El dissabte, 17 de maig, en ocasió de la Nit dels Museus, obrirem portes de 19 a 24h. amb visita lliure a quatre exposicions: “Retalls d’ahir i d’avui”, “La segona Vida de la Roba”, “Collage de Records” i “Inspiracions modernistes”.

A les 20h. Isabel Ubach farà la xerrada “La vestimenta de la cort xinesa i els seus símbols”, i a les 20h. podrem escoltar el grup This is Riot! amb les seves propostes de rock-fusió amb influència del rock, jazz, reggae i pop.

I el diumenge, 18 de maig obrirem en el nostre horari habitual (10 a 14h.) amb les quatre exposicions; a les 11h. l’artista Irene Pérez farà una visita comentada a l’exposició “Collage de Records “. A les 12, Isabel Ubach oferirà de nou la xerrada “La vestimenta de la cort xinesa i els seus símbols” i entre les 11 i les 13h. actuarà el grup The Swing Factory amb la seva música, una revisió dels clàssics de l’època daurada del swing i de les grans big bands amb un toc d’originalitat i frescor.

Totes les activitats són d’entrada gratuïta. El concert de This is Riot! estarà limitat a l’aforament de la sala. Ambdós dies hi haurà servei de bar.