Ens sumem a aquesta celebració, relacionada amb la Diada internacional dels Museus (18 de maig) i que aquest any té per lema “Museus i Paisatges Culturals”.

L’ICOM (Consell Internacional de Museus) vol reconèixer el paper que juguen els museus en l’educació i l’enriquiment de les cultures, els intercanvis culturals i en la interrelació i la cooperació dels diferents pobles del món. En aquest sentit, hem programat les següents activitats:

  • Secrets de Museu: “Teixits d’arreu del món”. Un recorregut comentat per tècniques del Museu per gaudir i conèixer els teixits més exòtics que conservem. Cal reservar a la recepció del Museu. Places limitades
  • Mercat d’artesania tèxtil. Un espai de demostració d’oficis artesans tèxtils i de venda dels seus productes molts dels quals incorporen decoracions i tècniques d’altres territoris i cultures.

I a més a més, us proposem:

  • Portes obertes al CDMT i al taller de Restauració. Amb l'oportunitat de circular lliurement per diversos espais del Museu. Al Taller, a més, podreu parlar amb les restauradores per conèixer processos i tècniques específics.
  • Teatre al CDMT. La Companyia8 ens porta l’obra “La dona de l’encarregat”, una història que barreja humor negre, suspens i números musicals. La podrem veure en diversos espais del Museu.

Podeu informar-vos dels horaris de les activitats i altres detalls a la nostra agenda-web.