L’Espai Zero del CDMT acull regularment exposicions de petit format amb obres tèxtils d’artistes locals. Ara és el moment de Irene Pérez Gil ( http://ireneperez.net/home.html ), artista visual terrassenca, formada a Chicago durant una dècada, que treballa amb materials tèxtils i tècniques de so per explorar conceptual i formalment idees relacionades amb la identitat, el llenguatge i l’espai físic.

El 25 de setembre s’inaugura doncs “Nou Univers: descobrint altres possibilitats”, un conjunt d’obres de l’artista que, en aquesta ocasió, tenen com a punt de partida experiències a dins de la família, en especial, a través de la relació entre fills i pares.

A partir d’aquestes vivències personals de la Irene Pérez, les creacions que s’exhibiran al CDMT exploren idees relacionades amb el descobriment, la invenció i amb el desconegut. Una reflexió sobre tot allò de nou que aprenem i que ens canvia quan esdevenim mares o pares.

Per tal de dinamitzar la mostra, implicar altres artistes i a diferents públics, hem programat una activitat familiar, una xerrada i una taula rodona al voltant de l’exposició. Trobareu tota la informació d’aquestes activitats obertes i gratuïtes a la nostra agenda.

“Nou univers” romandrà a l’Espai Zero fins el 23 de desembre i es pot visitar lliurement tots els dijous tarda (16:00-19:00h) i els diumenges al matí (10:00 a 14:00 h).