L’equip de l’Aula didàctica del Museu Tèxtil crea, coordina i implementa les activitats del servei educatiu adreçat a grups escolars de tots els nivells. Durant el curs escolar 19/20, els centres i grups que ens visitin podran realitzar tres activitats noves:

 

“Passarel·la 1700”. Experimentar sobre el propi cos amb rèpliques de vestuari històric i organitzar una desfilada de moda: aquestes accions permetran als alumnes acostar-se a teixits, moda, oficis i formes de viure molt allunyades de la nostra.

Imatge taller: "Texventura...hem d’escapar!"

“Texventura… hem d’escapar”. Partint de la metodologia de l’escape room i tot jugant en equip per anar superant enigmes i proves, els nens i nenes descobriran aspectes claus de la història del teixit i del vestit.

Imatge taller: "Drawing fashion. Iniciació a la il·lustració de moda"

“Drawing fashion”. Una introducció a la il·lustració de moda (art i història del disseny més creactivitat pràctica) que condueix Lucy Victoria Davis, artista i il·lustradora experimentada que imparteix el taller en anglès o castellà.

Imatge taller roba amiga

Podeu consultar a l’apartat Didàctica de la nostra web la resta de tallers i activitats escolars. Si esteu interessats en reservar dia i hora per venir amb el vostre grup, contacteu directament amb: auladidactica@cdmt.cat o bé truqueu al 93 731 52 02.