La Fundació Catalunya-La Pedrera va obrir el passat dia 8 d'octubre l'exposició "Modernisme, arts, tallers, indústries, comissariada per Mireia Freixa i centrada en la rellevància de les arts decoratives a l'època del modernisme.

Aquesta mostra es perllongarà fins a finals de gener de 2016, i reunirà objectes representatius del disseny i la seva aplicació a la construcció (forja, ceràmica, vitrall), l'interiorisme (mobiliari, tèxtil...) , la indumentària i la joieria.

El CDMT hi serà present amb diverses peces, concretament un abric i un vestit dels primers anys del segle XX procedents del taller de Mme. Ranaud (Barcelona), un vestit de finals del s. XIX que va pertànyer i va ser donat per la família de l'arquitecte Jujol, una ombrel·la, un fris de cortinatge, un protòtip de panes de Pau Rodon procedent de l'empresa Algodonera Canals (Barcelona), un exemplar de "El Corte Parisien. Sistema Marti" (Barcelona, 1908) i dos exemplars de revistes: Cataluña Textil (1907) i Les Modes (Paris, 1901).