L’Hospital Sant Joan de Déu ha rebut de les mans de Sylvia Rueda de l’ONG Stitches of kindness i de Sílvia Carbonell, directora del Museu Tèxtil, 300 mitjons decorats de Nadal fruit de la solidaritat de moltes persones. Podem afirmar que el projecte, que es va presentar a inicis de novembre, ha estat un èxit rotund de participació ciutadana.

És d'agrair la imprescindible col·laboració de persones individuals, famílies, escoles i entitats que hi han abocat gran creativitat i dedicació. Cal recordar l’enorme assistència a la “1a Marató de mitjons solidaris” que va tenir lloc al museu el primer diumenge de desembre. Després, al llarg d’aquestes setmanes, els punts habilitats per a l’entrega s’han anat omplint de fantàstics mitjons decorats. A destacar la feina del Grup de dones de Les Fonts així com el dels nens i nenes de 6è de primària de l’Escola Cor de Maria de Sant Celoni, que han treballat conjuntament amb les àvies del Casal d’aquesta localitat.

Un agraïment també per a tots els col·laboradors que hi han destinat diversos materials i els que han actuat com a punt de recollida: Teixits Olga, DMC, Ribes & Casals, Kidani complements, La Girandola, Merceria Rambla i La Mamavaca.

Els mitjons de Nadal, amarats de bons desitjos i sentiments, estan a punt d’arribar a les mans dels nens i nenes hospitalitzats. Donem per tancat el projecte d’enguany i, amb gran il·lusió, transmetem un missatge: missió complerta!