El CDMT, que treballa amb la voluntat de presentar idees d’inspiració a partir de la reinterpretació dels seus fons patrimonials, ofereix on line una proposta de tendències per a la primavera-estiu 2014. El seu objectiu és oferir suggeriments que serveixin de punt de partida als creadors; una aposta que és única, original i genuïna, ja que està elaborada a partir de peces originals conservades al CDMT.

Les tendències que proposa el CDMT per a la primavera-estiu 2014 giren a l’entorn de tres conceptes que s’enllacen equilibradament. D’una banda, la quietud com a estat de benestar harmònic, centrat en una gama de colors i textures que ens transporta a estats i vivències tranquil·les. Com a contrapunt, trobem la curiositat que ens porta a explorar llocs imaginaris, exòtics i inconcrets a través de sedes, granadures, estampats hippies i motius dels anys 20 (s. XX). I per a acabar, la certesa, vinculada tant a elements de la natura com als fruits de l’acció humana, plasmada en estructures marcades, dissenys equilibrats i quadres.

Amb aquest treball el CDMT posa en valor el patrimoni i aposta per la seva riquesa estètica com a element imprescindible per a la creació.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-RocpUTdhOM]