El Museu Tèxtil programa cada mes activitats lúdiques i formatives per a adults:

  • Propostes en diumenge i d’entrada lliure. De caire divulgatiu i que giren al voltant de les exposicions temporals: visites comentades, tertúlies amb els experts o tallers a partir de materials tèxtils i sobre aspectes relacionats amb la història dels teixits i la indumentària.
  • “Secrets de Museu”, en dimarts a la tarda, prèvia inscripció. Es tracta d’un recorregut a l’interior del Museu Tèxtil, per conèixer com s’hi treballa i com es conserven les col·leccions. El visitant pot gaudir de les peces més espectaculars d’indumentària històrica i complements i ho fa de forma directa, sense vitrines.
  • “Cicle de moda ètica i sostenible”, en dijous a la tarda i amb diversos formats. El nostre granet de sorra per afavorir la sostenibilitat del sector tèxtil i del planeta: xerrades, projeccions, presentacions de marques, tallers de consciència tèxtil, etc.
  • “Amb els artistes…al Museu Tèxtil”, en dijous o cap de setmana i d’entrada lliure. El Museu Tèxtil acull mostres temporals d’artistes contemporanis que treballen i s’expressen amb diversos materials i tècniques tèxtils. Ells són els protagonistes de trobades i accions amb el públic interessat en l’art tèxtil i la creació en general.
  • Fira Modernista de Terrassa, Diada i Nit dels Museus, Jornades Europees de Patrimoni, Setmana del Patrimoni Industrial són ocasions anuals que motiven activitats diverses al voltant del tèxtil i per a tots els públics.

Consulteu el detall de cada proposta a la nostra agenda d’activitats.

activitats per adults