Ja tenim en marxa la programació de les aules-taller de cara al curs vinent, amb algunes novetats:

La Pepa Draps (taller de 90 minuts per alumnes d'educació infantil) que es presenta als infants i els explica de què i com està feta; els alumnes poden experimentar amb fibres, fils i teixits diferents tot fent un teixit gegant i un retrat de la Pepa per emportar-se a l'escola. Aquest taller s'ofereix al CDMT o a la mateixa escola.

El pirata Malapeça (taller de 2 hores per alumnes de primària) ens acompanyarà per l'exposició "Retalls d'ahir i d'avui" i ens mostrarà els tresors que ha aconseguit en els seus viatges pel món. Els alumnes, per grups, preparen una presentació a la resta de companys, explicant diferents tresors de l'exposició a partir de retalls d'imatges, teixits i altres objectes fantàstics.

El preu de la moda: (taller de 2 hores per alumnes de secundària o adults). Un joc de rol on cada equip representa un agent que participa en el cicle de confecció d'una samarreta. Caldrà prendre decisions i raonar-les en cada cas mentre el monitor/a condueix el debat sobre moda i consum en els nostres temps.

Com et vestiràs per la Fira Modernista?: (activitat d'Aprenentatge i Servei). L'objectiu d'aquesta activitat és que els alumnes creïn un recurs digital (revista) útil per mostrar com vestir-se d'acord a la moda modernista i poder presentar-lo a la ciutat de Terrassa en un acte públic al CDMT.

Com sempre, per a més informació dels detalls de les activitats es pot contactar amb l'Aula Didàctica (Helena Peña, auladidactica@cdmt.es / 93 731 52 02).