Fitxa del llibre en PDF.

Autora: Núria Pradas
Editorial: Columna
Any: 2016
Pàgines: 444
ISBN: 9788466420587
Idioma: català


“Una veritable cascada de luxe i sensualitat, on fins i tot les gruixudes peces de drap respiraven un alè ple de temptacions”


El llibre:

Novel·la basada en la història dels magatzems Santa Eulàlia de Barcelona. Any 1917, la Laia Calvet acaba d’entrar com a dependenta als magatzems Santa Eulàlia del Pla de la Boqueria, on de seguida farà amistat amb la filla del director. La seva vida anirà paral·lela a l’evolució de l’empresa, i l’amor sorgirà enmig de col·leccions de moda femenina de creació pròpia de la botiga, plorarà el desamor mentre la seva carrera va en ascens fins arribar a ser l’encarregada de la botiga, viurà la incertesa i el dolor durant la Guerra Civil i descobrirà nous horitzons coincidint amb l’obertura de la mítica botiga de Passeig de Gràcia.

Més informació:


 L'autora: Núria Pradas

Núria Pradas

(Barcelona, 1954). Al 1980 es va llicenciar en Filologia Catalana i va començar a impartir classes de Llengua i Literatura Catalanes a diverses escoles i instituts. Al 1995 va publicar el seu primer llibre. Actualment té més de 40 obres publicades, principalment de literatura infantil i juvenil. També ha fet traduccions i adaptacions, i ha rebut varis premis de literatura.

Al 2016 va publicar Somnis a mida, traduïda a 9 idiomes, i recentment ha publicat La pintora del barret de palla (Efadós, 2017).

 

Altres novel·les de l'autora:
  • Sota el mateix cel (Columna, 2013)
  • La noia de la biblioteca (Columna, 2014)
  • La pintora del barret de palla (Efadós, 2017)