L’ Aula Didàctica del CDMT té una llarga trajectòria que mai ha perdut de vista el seu principal objectiu: oferir un servei de qualitat a les escoles i grups que volen acostar-se per aprendre des del patrimoni tèxtil.

Cada nou curs escolar ens suposa un repte per introduir novetats a les nostres activitats educatives, renovar materials i metodologies per tal de fer atractives i efectives les nostres propostes sempre a dins del currículum escolar i d’acord amb les necessitats que ens transmeten els docents.

Aquest any, l’Aula Didàctica treballa en un projecte que vincularà l’escola amb la gent gran de Terrassa a través de la història tèxtil. Seran els avis i les àvies que han protagonitzat el nostre passat tèxtil més recent qui explicarà als alumnes de les escoles i instituts com era la ciutat de Terrassa i com era la relació de les persones amb el teixit: a nivell professional i personal.

D’altra banda, ens encaminem també aquest any en oferir una activitat escolar d’aprenentatge i servei que tingui relació amb el reciclatge i reutilització de la roba, amb la voluntat de divulgar la urgència d’un consum de roba més ètic i sostenible.

Es tracta de projectes que pretenem tenir enllestits a mig plaç i que esperem siguin ben acollits per part de la comunitat educativa. Mentrestant, volem desitjar un bon inici de curs 16/17 als docents, pares, alumnes i educadors de tots els àmbits.