Imatge grup viatge tèxtil a París

La setmana passada un grup de set persones vam tenir l’oportunitat de visitar París en un viatge organitzat entre el CDMT i l’agencia de viatges “Temps d’Oci”.

El programa consistia en fer una ruta per les exposicions dedicades al món de la moda que en aquests moments es poden visitar a la ciutat de París. Així, vam anar a conèixer el nou Musée Yves Saint-Laurent inaugurat el passat mes d’octubre, dedicat a aquest modista francès; vam visitar la impressionant exposició que el Musée des Arts Decoratifs ha organitzat en homenatge a Christian Dior, “Christian Dior, couturier du rêve”, i la que el Musée de la Mode de París - Palais Galliera exposa en aquests moments: “Fortuny, un espagnol à Venise amb una completa retrospectiva del treball d’aquest creador conegut per la seva túnica “Delphos”.

A més, encara van tenir temps de visitar el Musée de Cluny per veure els tapissos de la sèrie de la “Dama i l’unicorn” i per conèixer l’estudi-taller de la museògrafa Carmen Lucini que molt amablement ens va mostrar el seu espai de treball i amb qui vam poder intercanviar opinions sobre les diferents maneres i possibilitats d’exposar les peces d’indumentària.

Com no, també vam passar a saludar la Tour Eiffel, vam fer un tomb per les galeries Lafayette i ens vam fer fotos  davant de la catedral de Notre-Dame. Ha estat un viatge en el que malgrat la pluja i el fred, hem rigut molt, hem caminat molt, hem vist moltes coses i hem après moltes més, ... i ara ja, totes pensant a on anem la propera vegada!