El club de lectura del CDMT, “Fil per randa”, ha comentat aquest darrer mes l’autobiografia de la ballarina Isadora Duncan que porta per títol “Mi vida”. Una vida que hem descobert intensa, genial, plena d’èxits artístics i professionals però també de tragèdies personals, excessos i extravagàncies.

Un cop acabat el treball de cada llibre, el Club realitza una activitat complementària que enllaça amb les col·leccions, exposicions o investigacions del propi Museu. Altres vegades es proposen sortides per conèixer altres recursos, altres institucions. En aquest cas, per acompanyar la lectura de la vida d’Isadora Duncan que ens ha commogut intensament, hem gaudit d’ una visita al Museu de les Arts Escèniques (MAE).

Al MAE ens han comentat l’exposició introductòria sobre la història del teatre i posteriorment a la reserva, hem conegut com conserven una col·lecció tan heterogènia gaudint especialment amb peces com els teatrins en miniatura, barrets espectaculars o un vestit de cuplet de l’actriu Mary Santpere.